Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Effektiv mötesbokning

Effektiv mötesbokning

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

För att säkerställa att dina säljare hela tiden träffar nya kunder och gör nya affärer krävs det att ni arbetar med effektiv mötesbokning. Inga möten = ingen försäljning. Nykundsbesök ger högre resultat än sporadiska träffar och påverkar därmed ert försäljningsresultat avsevärt.

Vi på 101 Relationer vet hur vi gör din mötesbokning effektiv.

Vi har stor erfarenhet av mötesbokning och nykundsbearbetning. Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när det gäller affärsrelationer. Tillsammans mer er jobbar vi fram en arbetsprocess som ger er möten med potentiella kunder i den målgrupp ni vill nå.

Så blir ditt företag framgångsrikt med effektiv mötesbokning

Dessutom ser vi till att kunden redan är intresserad av era tjänster eller produkter vid första mötet. Vi säkerställer att ni får träffa rätt beslutsfattare och att de är medvetna om vad de kommer att tjäna på mötet. Det är vad vi kallar effektiv mötesbokning.

Hos våra mötesbokare går telefonerna ständigt varma för att hitta nya intressanta kunder och få till spännande möten. Genom att ta hjälp av oss effektiviserar du inte bara mötesbokningen – du får mer tid över för dig att göra annat. Låt oss göra jobbet så att dina säljare kan fokusera på försäljningen och att avsluta affärerna.

Vi ser fram emot att diskutera effektiv mötesbokning med dig redan idag.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss