Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Hyra mötesbokare

Hyra mötesbokare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Funderar du på att hyra en mötesbokare? Vi vill gärna övertyga dig om varför det är fördelaktigt att hyra mötesbokare. Hos oss på 101 Relationer får du din egen mötesbokare utan att behöva ta några risker med anställningar och sjukdagar men främst att personen i fråga inte skulle komma upp i de volymer ni önskar.

101 Relationer erbjuder dig proffsiga mötesbokare. Hos oss kan du hyra mötesbokare eller rättare sagt outsourca den delen av er försäljningsprocess. Vi har erfarenheter från många olika branscher. I nuläget hjälper vi våra kunder med mötesbokning inom IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation. Vi vet att det fysiska mötet är extremt viktigt för goda affärsrelationer. Vi är experter på mötesbokning.

Har ni behov av att hyra en mötesbokare?

Vi på 101 Relationer arbetar handlingskraftigt och etablerar kontakt med rätt beslutsfattare för just den målgrupp ni önskar att kommunicera med. Vi fungerar som en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Därför lägger vi stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål.

När du hyr en mötesbokare hos oss får du kalendern full av kvalitativa möten där kunden redan är intresserad av din produkt eller tjänst. Det enda som återstår för dig är att göra ditt jobb: komma till avslut och sälja till dina kunder.

Spara tid och generera nya affärer genom att hyra en mötesbokare. Vi hjälper dig att öka din försäljning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss