Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Innesäljare i Stockholm

Innesäljare i Stockholm

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Funderar du på att anställa en innesäljare i Stockholm? Eller överväger du att hyra in innesäljare i Stockholm?  Låt oss berätta vad vi kan göra för dig och ditt företags försäljningssiffror.

Vi heter 101 Relationer och erbjuder dig innesäljare i Stockholm. Vårt mål är att ni ska träffa nya kunder i den målgrupp som ni önskar kommunicera med. Tillsammans med er jobbar vi fram en strategi för att nå era försäljningsmål.

Vi har stor erfarenhet av nykundsbearbetning och mötesbokning. I dag hjälper våra innesäljare i Stockholm företag att komma i kontakt med fler kunder inom IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation. Vilken är din bransch?

I en införsäljningsprocess är första steget mötesbokningen, det är då intresset för er produkt eller tjänst väcks hos era potentiella kunder. Det är därför första kontakten är extremt viktig.

Låt våra innesäljare i Stockholm öka er försäljning

Våra innesäljare i Stockholm maximerar er försäljning och får er business att växa. Det gör vi genom kreativa lösningar som säkerställer att ni når ut till fler potentiella kunder. Vi fungerar som en del av er säljprocess och avlastar er säljorganisation. Vi tar ansvaret på största allvar. Därför lägger vi stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål.

Vårt fokus är att ni ska öka er försäljning genom att lägga all er tid på det ni är bäst på och det som genererar affärer; säljmötet. Med vår hjälp spar du både tid och får nya affärer. Vi vet vad som krävs för att boka ett riktigt bra möte. Vi ser till att ni träffar rätt personer och att de är intresserade av er tjänst eller produkt. Tillsammans tar vi era försäljningssiffror till nya höjder!

Vi hjälper er vända kalla samtal till varma kundrelationer. Så testa våra innesäljare i Stockholm och effektivisera er säljorganisation redan idag. Vi är redo – är du?

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss