Här finner ni svar på de vanligaste frågorna!

Kontakt

Kontakta oss gärna för att få mer information om hur vi arbetar
och för att höra mer om hur vi kan hjälpa er träffa fler nya potentiella kunder.

Många frågor till oss är återkommande och här har vi samlat ett urval utav dessa tillsammans med svar.
Undrar ni något mer så kontakta oss gärna!

Ni betalar vid leverans, alltså när vi har bokat ett möte med en beslutsfattare från er målgrupp. Priset för detta möte beror på era krav på själva mötet. Det är ni själva som avgör hur många krav det bör vara på mötet för att ni ska ha de bästa förutsättningarna. Vi arbetar efter en kvalificeringsmodell för de olika nivåerna på krav ni kan ha på mötet. Läs gärna mer om vår prismodell under vår tjänst Kvalificerad mötesbokning.

Vår ambition är att den projektledare som blir ansvarig för er mötesbokning ska bli en förlängd arm av ert företag. Då våra projektledare jobbar med ett färre antal projekt kan de jobba intensivare med dessa. Det är viktigt att er projektledare förstår er verksamhet, målgruppen, tjänsten/produkten och kan på så sätt svara på diverse frågor och representera ert varumärke på bästa sätt. Tack vare vår arbetsprocess vi har med i vår uppstartsfas säkerställer vi att vår kvalité hålls från det första uppstartsmötet till den sista analysen.

Vi tar gärna fram listan åt er. Om önskat får ni gå igenom listan därefter, t.ex. för att säkerställa att vi inte kontaktar era befintliga kunder. Ibland har våra kunder en befintlig lista som vi kan komplettera med den listan vi tar fram. När vi tar fram listan tittar vi på era önskemål kring vilka företag ni vill träffa och det kan vara t.ex.:

 • Omsättningskrav
 • Krav på antal anställda
 • Geografiska krav på var ni vill ta möten
 • Vi tittar även på vilka branscher ni har varit mest framgångsrika inom tidigare
 • Har ni några drömkunder som framtida riktlinje?

Utifrån detta kan vi ta fram en lista med företag som på papper har de rätta förutsättningarna. Därefter är det projektledarens ansvar att se ifall företagen uppfyller era krav när det kommer till kvalificeringsfrågorna Ladda ner vår prislista för att läsa mer om vår A-B-C-modell för kvalificeringsfrågor. 

Vi vill ju att ni ska lägga er tid på att göra det ni är bäst på -  vara ute på möten och sälja. Men för att möten ska hålla en hög kvalité är det viktigt att projektledaren känner till er och ert bolag. Därför har vi en uppstartsworkshop i början av varje projekt där projektledaren och ni går igenom:
 • Presentation av ert företag
 • Presentation av er tjänst
 • Målgruppen
 • Det faktiska mötet - Vad händer under mötet?
 • Kvalificeringsfrågor
 • Tidsplan
 • Praktiska rutiner
Efter uppstartsworkshopen har vi en proof of concept tid internt. Första dagen efter er workshop arbetar projektledaren internt med att förbereda sig innan er målgrupp börjar bearbetas skarpt. Detta innefattar testringning, utarbetande av pitchar, genomgång av invändningar m.m. Det är ni som sätter ribban för hur mycket kontakt ni vill ha med er projektledare, självklart sker det löpande utvärderingar för att säkerställa att allt flyter på enligt planerat.
Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss