Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Kundbesök

Kundbesök

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Vad tjänar kunderna på att träffa dig? Det är en av många frågor du bör ställa dig själv för att lyckas boka kundbesök. Vi på 101 Relationer är experter på att boka kundbesök.

Vi vet hur du vänder kalla samtal till varma affärsrelationer.  För det är precis det som är målet med ditt kundbesök; nya kunder och nya affärer. Vi ser till att du kommer i kontakt med den målgrupp du önskar att kommunicera med. Genom lyhördhet och handlingskraft ser vi till att boka kundbesök som blir lönsamma för dig.

Vi hjälper dig med nykundsbearbetning och ser till att du får kalendern full med möten. Vikten av rätt kundbesök är vårt fokus.

Så får du kalendern full av lönsamma kundbesök

Vi vill att varje kundbesök genererar en möjlighet för dig till nya affärer. Därför ser vi till att du träffar rätt personer och att de är redan är nyfikna på er produkt eller tjänst.

Vi på 101 Relationer hjälper i nuläget våra kunder att boka kundbesök inom IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation. Vi ser till att du kan fokusera och lägga din tid på din kärnverksamhet medan vi hjälper dig till nya försäljningsrekord.

Visst låter det enkelt? Precis så enkelt är det. Hör av dig till oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med att boka kundbesök redan idag.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss