Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Kundbokare

Kundbokare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Söker du efter kundbokare i Stockholm? 101 Relationer erbjuder dig kundbokare med kreativa lösningar som säkerställer att ditt företag når ut till fler potentiella kunder. Tillsammans jobbar vi fram en strategi för att nå ert försäljningsmål.

Vi vet hur viktigt det är med fysiska möten för goda affärsrelationer. Vi hjälper dig att hitta nya kunder och etablera kontakt med rätt beslutsfattare. Just nu hjälper vi våra kundbokare i Stockholm företag att komma i kontakt med fler kunder inom IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation.

Våra kundbokare arbetar handlingskraftigt och ser till att du kommer i kontakt med den målgrupp du önskar att kommunicera med.

Våra kundbokare i Stockholm får din business att växa

Vi fungerar som en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Därför lägger vi stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål.

Du kan sluta leta. Vi är de kundbokare i Stockholm som du letar efter. Spar tid och öka din försäljning genom att ta hjälp av oss. Vi ser till att du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi bokar dina besök av nya kunder.

Som kundbokare är vårt mål att maximera er försäljning. Vi berättar gärna mer om vad vi kan gör för att ni ska få träffa nya kunder.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss