Läs om vårt Kundcase med XIT

Bakgrund
Kund XIT är ett svenskt IT tjänstekoncern som erbjuder molntjänster, managerade tjänster, konsulttjänster och produkter för att optimera kundens IT-investering. Företaget har idag en omsättning på nästan 700 miljoner och har kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Örebro och Malmö.

Utmaning
Utmaningen för Kund XIT var att få träffa företag inom ett större segment utan att behöva lägga intern tid på att ringa ”kalla” samtal då detta var kostsamt för företaget att göra. Därför letade de efter en partner som kunde hjälpa dem med detta långsiktigt och som hade vana inom branschen.

Arbete
Ingången för vårt projekt vad vid deras tjänster arbetsplats och arbetscenter. De ville träffa CIO/IT-ansvariga på företag i Sverige som har mer än 1000 IT användare för att se om det fanns vissa delar av den befintliga IT leveransen Kund XIT kunder effektivisera eller hjälpa till att öka produktverksameten. Tillsammans med Kund XIT hittade vi en tydlig ingång för deras första möte och ett erbjudande anpassat för mötesbokning.

Utfall
Utav ca 20 möten är flera av de företagen Kund XIT träffat är flera fortfarande i processen att se över vissa delar av sin befintliga IT-miljö.
2 st företag har tecknat avtal med Kund XIT inom två enskilda områden.
Säljprocesserna för Kund XIT, beroende på tjänst, varierar från 3 till 24 månader.

 

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss