Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Leadsgenerering

Leadsgenerering

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Välkommen till 101 Relationer – Vi tar leadsgenerering till nya nivåer genom professionell och pålitlig mötesbokning som gör skillnad!

Mötesbokning och leadgenerering är några av de viktigaste delarna i en försäljningsprocess. Många upplever dock att det tar mycket tid och energi att få till rätt typ av kundmöten.

Leadsgenerering & mötesbokning ger dig rätt förutsättningar

Ett effektivt sätt att driva leadsgenerering till ditt företag är att ta hjälp av en professionell samarbetspartner. Vi är en kvalificerad mötesbokare vars mål alltid är att leverera de rätta förutsättningarna för en potentiell affär genom rätt typ av möten.

På 101 Relationer arbetar vi 100 % resultatbaserad vilket gör att du endast betalar för de möten som blivit inbokade. Vi vet att ni inte kommer tillbaka till oss om vi inte har rätt typ av leadsgenerering och mötesbokning. Men vi tror på vårt arbete och vet att vi alltid leverera de bästa förutsättningarna till våra kunder.

Kontakta oss angående leadsgenerering – Vi hjälper dig!

När det kommer till framgångsrik mötesbokning och kvalitativ leadsgenerering finns det ingen som slår oss på fingrarna.

Välkommen att boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi hjälpt ledande företag träffa nya potentiella kunder mer rätt förutsättningar!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss