Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Mötesbokare

Mötesbokare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Är du trött på att ringa kalla samtal till kunder som inte har tid att prata med dig? Vill du ha hjälp med att boka möten med nya kunder? Då har vi vad du letar efter. Med hjälp av mötesbokare får du mer tid över och ökar samtidigt din försäljning. Fokus ska vara på hur många nykundsmöten du kan hantera, inte hur många nykundsmöten du kan boka. Genom kvalificerade bokningar ökar också chanserna till affär.

Vi är professionella mötesbokare i Stockholm och vet hur viktigt det är med fysiska möten för goda affärsrelationer. 101 Relationer erbjuder dig mötesbokare i Stockholm med erfarenhet från branscher som IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation. Vi arbetar handlingskraftigt och ser till att du kommer i kontakt med den målgrupp ni önskar att kommunicera med.

Mötesbokare i Stockholm ger er ökad försäljning

Vi vet hur vi som mötesbokare säljer in mötet. Vi ser till att kunderna vet vad de kommer att tjäna på ett möte med dig. Vi arbetar som en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Vår uppgift som mötesbokare i Stockholm är att på ett professionellt sätt få dig att träffa rätt beslutsfattare så att du kan få affären i hamn och öka din försäljning.

Vi lägger stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för dina önskemål. Tillsammans frigör vi din tid och ser se till att du får mer tid att fokusera på din kärnverksamhet. Hör av dig till oss så berättar vi hur våra mötesbokare kan hjälpa dig.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss