Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Nykundsbearbetning

Nykundsbearbetning

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Tycker du nykundsbearbetning är ett besvärligt steg i säljfasen? Får du tunghäfta vid bara tanken av kalla samtal? Då kan vi hjälp dig. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag med nykundsbearbetning.

Vi heter 101 Relationer och arbetar med nykundsbearbetning och nykundsbokning inom branscher som IT, bemanning, reklam, utbildning och kommunikation.  Vi hjälper dig att komma i kontakt med fler kunder redan idag.

Genom ett professionell och handlingskraftigt arbetssätt anpassar vi oss efter dina önskemål och din specifika bransch. När vi arbetar med nykundsbokningar för dig ser vi till att du kommer i kontakt med kunder som är intresserade av dina tjänster eller produkter.

Vi kan nykundsbokning

För att lyckas med din nykundsbokning blir vi en del av din säljprocess och avlastar säljorganisationen med momentet nykundsbearbetning. Du och dina säljare kan därmed fokusera på det som ni är bra på; er kärnverksamhet och att sälja. Vi har förmågan att hitta nya intressanta kunder och prospekts och samtidigt kommunicera ditt budskap så att du kan öka din försäljning.

Vi frigör er värdefulla tid som ofta är ett hinder för er utveckling. Med vår hjälp får ni tid till att göra nya affärer medan vi fyller era kalendrar med nya intressanta möten.

Låt oss hjälpa er med nykundsbokning!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss