Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Outsourcad försäljning

Outsourcad försäljning

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Att ha en välfungerande och blommande försäljning är A och O för de flesta företag. Däremot är det många aktörer som hellre lägger tid och resurser på att ta hand om inkommande förfrågningar och leverans. Därför rekommenderar vi er att ta hjälp av oss på 101 Relationer. Vi är den ultimata mötesbokaren som är experter på outsourcad försäljning, leadsgenerering och mötesbokning.

Vi förespråkar att outsourca den viktigaste delen av din försäljning- mötesbokningen. Ta hjälp av 101 Relationer och få en tydlig ROI för möten du investerar i hos oss. Vi hjälper er i hela ledet, från det första samtalet till det sista utvärderingsmötet!

Det självklara valet för dig som behöver hjälp med outsourcad försäljning & mötesbokning

På 101 Relationer arbetar vi med att hjälpa företag komma i kontakt med och träffa potentiella kunder genom att erbjuda kvalificerad mötesbokning som en typ av outsourcad försäljning. Vi är fokuserade och dedikerad till att underlätta våra kunders säljprocess genom att öka antalet nykundsmöten. Vår modell är simpel och du betalar bara när vi bokat in möten till er.

Vi arbetar idag med många olika företag inom många olika branscher. Oavsett vad ni har för utmaningar strävar vi alltid efter att leverera möten med de bästa förutsättningarna. Vi tror på att vara lyhörda och flexibla vilket har gjort oss framgångsrika i vår leverans av mötesbokning och som pålitlig partner inom outsourcad försäljning.

Välkommen att ta kontakt med oss på 101 Relationer om du behöver hjälp med outsourcad försäljning via professionell och effektiv mötesbokning!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss