Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Outsourcad innesäljare

Outsourcad innesäljare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Har ditt företag den fart på försäljningen som ni önskar? Många företag lyckas inte nå sina försäljningsmål och många testar därför att använda en outsourcad innesäljare.

Med en outsourcad innesäljare får ni en metodik och ett tempo i försäljningen och kan snabbare skapa bestående resultat. Med en outsourcad innesäljare tar ni mindre risk och får en innesäljare som är van vid högt tempo och metodisk försäljning. En outsourcad innesäljare är lösningen på många företags försäljningsutmaningar. Här hålls fokus på hur många nykundsmöten ni kan hantera, inte hur många nykundsmöten vi kan boka.

En outsourcad innesäljare ökar era försäljningssiffror

101 Relationer har stor erfarenhet av försäljning. Vi vet vilka metoder som är effektiva för att maximera er försäljning. Vi fungerar som en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Därför lägger vi stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål.

Vi jobbar tillsammans med er fram en strategi och kreativa lösningar som leder oss mot att uppnå era försäljningsmål. Tillsammans maximerar vi er försäljning och får vi er business att växa. Våra outsourcade innesäljare är professionella och arbetar handlingskraftigt för att er försäljning ska nå nya höjder.

Vi vet att det finns massor med kunder därute som vill ta del av ert erbjudande. Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan hjälpa er med er försäljning.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss