Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Outsourcad professionell mötesbokare

Outsourcad professionell mötesbokare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Vad skulle det betyda för dig att få mer tid över till din kärnverksamhet? Med hjälp av en outsourcad mötesbokare får du det resultat du vill ha utan att ägna dig åt aktiviteter som tar din energi.

Med hjälp av en outsourcad mötesbokare får du bättre flöde i din försäljning och hinner med många fler möten än om ni ska sköta mötesbokningen internt.

101 Relationer erbjuder dig outsourcad professionell mötesbokare. Vi hjälper företag med mötesbokning där vi går in och avlastar säljorganisationen med mötesbokningsprocessen. Genom att anlita oss får ni en professionell mötesbokare som vet det bästa sättet att sälja in och boka ett möte med rätt person i rätt målgrupp.

Vi erbjuder dig professionella mötesbokare

Plus att vi står för hela risken! Du behöver bara fokusera på din kärnverksamhet som du är bäst på.

Tiden är ofta ett hinder för att era säljare skall hinna boka in tillräckligt med möten. En professionell mötesbokare gör så att era säljare kan fokusera på att vara effektiva säljare. En outsourcad professionell mötesbokare fyller din kalender med möten.

Vi hjälper dig att avsluta fler affärer. Ni får en effektiv säljorganisation och ökad försäljning. Anlita oss se fördelarna med en outsourcad mötesbokare. Vill du veta mer? Kontakta oss direkt!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss