Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Prospectering

Prospectering

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Vill du öka försäljningen i ditt företag? Vill du träffa fler kunder inom din bransch? 101 Relationer hjälper dig att hitta nya kunder. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag med nykundsbearbetning.

Vi erbjuder dig hjälp med alltifrån prospectering till mötesbokning i samband att ni arbetar med oss när det gäller er nykundsprocess. I nuläget hjälper vi våra kunder att komma i kontakt med fler kunder inom IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation. Vi ser framemot att ta oss an din bransch och din utvalda målgrupp.

Genom prospectering hjälper vi dig att hitta potentiella kunder som är intresserade av dina produkter eller tjänster. Prospectering innebär att vi går igenom marknaden utifrån den målgrupp ni har definierat. Vi skapar även den första kontakten för era säljare. Därmed har säljarna en stor fördel när de genomför sina säljmöten där de potentiella kunderna redan är intresserade av era produkter eller tjänster.

Effektiv prospectering ökar försäljningen

Det fysiska mötet går inte att underskatta då det gäller affärsrelationer. Det är därför vi älskar det vi gör. Genom effektiv och professionell prospectering ser vi till att ni kommer i kontakt med den målgrupp ni önskar att kommunicera med.

Vi är experter på prospectering och vet hur viktigt det är för en lönsam säljorganisation.  Vi fungerar som en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Därför lägger vi stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål.

Vi avlastar er säljorganisation. Era säljare får mer tid över att fokusera på deras huvudsakliga uppgift; att sälja, och vi tar hand om jobbet med prospectering. Vi berättar gärna mer om hur rätt prospectering kan hjälpa er att nå era försäljningsmål.

Varför vänta när du kan få fler kunder redan idag? Kontakta oss och testa!

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss