Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

 

Telefonbokare

Telefonbokare

Konsten att konvertera leads och boka kvalificerade kundmöten

Mötesbokare, kundbokare, besöksbokare, telefonbokare – kärt barn har många namn. Men i grunden handlar det om ett enda syfte; att boka möten med potentiella kunder i den målgrupp som du vill nå.

Genom mötesbokningsaktiviteter säkerställs att säljarna hela tiden träffar nya kunder, gör nya affärer och i slutändan avgör försäljningsresultatet. Det handlar om att väcka intresse för produkten eller tjänsten hos motparten så att de går med på att träffas för ett första möte. Vi på 101 Relationer erbjuder dig telefonbokare som vet hur viktigt det är med det fysiska mötet för goda affärsrelationer.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag med mötesbokning och våra telefonbokare är vana att jobba med nykundsbearbetning på telefon. Vi vet hur vi vänder kalla samtal till intressanta möten och nya affärsrelationer. Vi har erfarenhet från branscher som IT, finans, reklam, utbildning och kommunikation.

Våra telefonbokare ser till att mötena är bokade med rätt beslutsfattare och att det alltid finnas ett behov och intresse av få höra mer om just er tjänst eller produkt. Vi försäkrar att dina kunder förstår syftet med mötet med dig eller era säljare.

Professionella telefonbokare

Vi ser till att våra telefonbokare är en del av er säljprocess och förstår ansvaret detta innebär. Vi avlastar säljorganisationen med mötesbokningsprocessen och lägger därför stor vikt på ett transparent samarbete och vi är lyhörda för era önskemål. Tillsammans jobbar vi fram en strategi för att nå ert försäljningsmål.

Er säljorganisation effektiviseras med hjälp av våra telefonbokare. Vi frigör er tid och ni kan fokusera på det ni är bra på; att sälja. Fokusera på din kärnverksamhet medan vi gör jobbet. På så sätt får vi ert företag att växa och maximerar er försäljning. Hur? Vi erbjuder kreativa lösningar som säkerställer att ni når ut till fler potentiella kunder.

Kontakta oss så berättar vi mer hur våra telefonbokare kan ta era försäljningssiffror till toppen.

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss