Vi hjälper er att på ett effektivt sätt att komma i kontakt med era nya potentiella kunder.

Undersökningar och inbjudningar

Vill ni informera era befintliga kunder om en uppdatering av era produkter eller tjänster? Vill ni ha hjälp med att prospektera ett större antal kunder? Då kan vårt konsultupplägg passa er.

Breda marknadsinsatser

Behovet av att ständigt utvecklas med sin marknad och fördjupa sin förståelse för kundernas behov växer allt mer. Vi ser en större efterfrågan av breda marknadsinsatser där vi idag hjälper flera olika kunder med att kartlägga behov och andra värdefulla uppgifter. Är ni intresserade av att veta hur er målgrupps faktureringsvolym ser ut? Eller är er tjänst beroende av att kunder sitter en viss plattform? Våra konsulter hjälper er hämta hem relevant information som hjälper er göra smartare och mer insiktsfulla marknadsinsatser.

Informera ett mindre urval

Har ni befintliga kunder idag som inte använder er tjänst till fullo eller helt enkelt är intresserade av att fördjupa ert samarbete och presentera nya förbättringar och själva inte finner tiden för detta? På uppdrag av flera kunder har vi med riktat material kontaktat deras befintliga kunder och hjälpt dom att stärka sina affärsrelationer såväl som fördjupade affärsmöjligheter.

Bjuda in till seminarie

Ett allt mer populärt arbetssätt är att arbeta med Event & Seminarie för att vidareutveckla sina samarbeten såväl som att bygga nya kundrelationer. Detta är även ett bra sätt att komplettera de befintliga säljprocesserna då man kan involvera prospekts med befintliga kunder.

 

 

Ladda ner prislista här

Kontaktuppgifter
Välkomna att besöka vårt kontor i Stockholm!

Telefonnummer: 08-578 101 00
E-post: info@101relationer.se
Postadress: 101 Relationer AB
Saltmätargatan 24, vån 5
113 59 Stockholm

Vi finns även i Barcelona.

Postadress: 101 Relationer Barcelona
Principe de Asturias 20
08012 Barcelona

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss