Vår VD:s bästa säljtips!

Utdrag ur en intervju på affarskollen.se

  1. Maxa din kalender med nykundsmöten.

Se till att du alltid har ett kontinuerligt flöde av nykundsmöten. Även om du har mycket att göra just nu, hur kommer kalendern se ut om två veckor OM du inte fyller på med nytt?

  1. Få din kund att tycka om dig!

Vi gör affärer med personer som vi tycker om. Hitta gemensamma intressen och kontakter som knyter er samman. Lägg till personen på Linkedin direkt efter ert första möte.

  1. Tillsammans tar vi över världen

Få kunden att känna att VI tillsammans gör den här affären och att du genuint bryr dig om att kundens företag ska lyckas. Du är inte bara en leverantör utan en samarbetspartner. Genom att ställa många frågor, komma med kreativa lösningar som kan gynna kunden och dra i lite trådar från ditt eget kontaktnät får du en helt annan respekt.

  1. Jobba med del-accepter

Låt kunden skriva sin egen offert. Ställ många frågor så får du ett mycket bra underlag till din offert. Fråga exempelvis: OM vi börjar samarbeta, fungerar tisdag eller onsdag bäst för ett uppstartsmöte? Vill du börja med 20 eller 40 möten?

  1. Allt är en inställningsfråga!

Tror du på vad du säljer? Gör du inte det, då kan du lägga av direkt. Ställ in dig på att ALLA kommer vilja köpa din produkt eller tjänst, och agera därefter!

Läs hela artikeln på: http://www.allabolag.se/?native=1&client=affarskollen&p=675

Kontor

101 Relationer AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

+468-57810100
info@101relationer.se

101 Relationer Barcelona
Avinguda de la Riera Cassoles 20

+468-57810100
info@101relationer.se

Kontakta oss